Ние сме тук за вас!

За нас

Национален перилен комбинат“ има зад гърба си 3 дружества с история над 20 години, доказали се като професионалисти в сферата на индустриалното и промишлено пране и професионалното почистване

Компанията ни постоянно разгръща своето портфолио, като към момента можете да се обърнете към нас както за всички услуги, свързани с индустирално пране на болнични заведения, хотелски комплекси и ресторанти, фитнеси и СПА центрове, така и за:

 • Професионално почистване на всякакви сгради и помещения; 
 • Събиране на медицински отпадъци; 
 • ДДД
 • Пране на килими и изтривалки под наем. 

Задаваме стандартите в прането вече над 20 години!

Започнахме да пишем историята на „Национален перилен комбинат“ още през 2020г., когато 3 големи фирми и доказали се в сферата гражданските услуги, решават да обединят сили в името на нещо ново и мащабно.

"Маркиза ИМ"

Перално стопанство „Маркиза ИМ" е създадено през 1996г. Член е на асоциацията за промишлено пране. Вече 16 години тя е тясно специализирана в професионалното пране на хотелско спално бельо, ресторантски постелъчен инвентар; фитнеси, спа центрове, фризьорски салони.

"Тедей"

Перално стопанство „Тедей" е създадено през 1994г., на територията на гр. София. Член е на асоциацията за промишлено пране. Занимава се с пране на болнично бельо, като зад гърба си има опит в обслужването и на гражданско бельо и химическо чистене. Компанията предлага и пране на килими и изтривалки под наем.

"Бонанза Бачорски"

Фирма за почистване „Бонанза Бачорски" започва своята дейност през 2008г. Днес фирмата разполага с над 30 мобилни специалисти в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и др. Компанията има и над 500 позиционирани хигиенисти в различни обекти. Тясно специализирана е в професионалното почистване, ДДД, пране на килими, извозване и обслужване на строителни отпадъци.

Комбинирайки опита си от предишни години, поставяме началото на “Национален перилен комбинат“ и изграждаме стабилна схема на управление, която да покаже своята ефективност във времето. Амбициите и професионализма на предприемачите отправят “Национален перилен комбинат“ стремително нагоре. 

Работим в партньорство от много години и сме натрупали богат опит в индустриалното пране. В болничното и хотелско пране се усъвършенстваме от над 20 години.

Нашето стопанство е проектирано и изградено по всички изисквания на Наредба №37 на МЗ, РЗИ и Европейски стандарти за изграждане и експлоатация на обекти с обществено предназначение.

Изготвяме индивидуална оферта за всеки клиент; Най-важното за нас е да осигурим високо качество на услугата и бельото на нашите клиенти да не се захаби дори след 5 години третиране.

Можем да поемем и Вашите извънредни поръчки дори през уикендите! Гарантираме Ви, че винаги сме на една ръка разстояние, за да отговорим на Вашата специфична натовареност при всякакви поводи!

При нас можете да намерите набор от услуги, които да обслужват Вашия обект, независимо от вида му:

 1. обслужване на всякакъв вид гражданско, хотелско и болнично пране;
 2. цялостно професионално почистване;
 3. обслужване на работно и клиентско облекло;
 4. ДДД;
 5. пране на килими и изтривалки под наем;
 6. обслужване на медицински отпадъци;
 7. транспорт на строителни отпадъци.

Ние знаем колко е важно за Вас да бъдете най-добрите в очите на Вашите клиенти и пациенти. Ето защо, осигуряваме пране на всякакъв болничен, хотелски и ресторантьорски инвентар, както и на СПА центрове и фитнес зали. И тъй като имаме решение за всеки клиент, предлагаме и болнично бельо под наем, като имаме готовност да осигурим необходимото количество за всяка заявка. Разполагаме и с химическо чистене, което обслужва дрехите на Вашите клиенти и работното Ви облекло.

Този микс от звена и инициативи поставя фирмата сред достойните предприятия в България. За никого не е тайна, че упорития труд, постоянство и коректност поставят много нови перспективи за развитие. Ние се придържаме към тази максима и ще продължаваме да я следваме! ​